Wednesday, December 3, 2008

Kembali ke Dunia yang Nyata...

Dah cukup dah merepek dlm post-post yg lepas.. kembali ke dunia yang nyata.. Trip ke mana ekk dah lupa dah nama sungai tue.. yg penting kat perak la... Alhamdullilah hasil agak memberangsangkan.. 2 ekor ikan tengas, baung dan juga lampam.. Walaupun trip kali ini di ganggu dengan kehadiran hujan yang agak lebat namum demi Tengas kami gagahi jugak.. Tahniah kepada Mr.Kato dan Bapak Amsyar... Malaysia Boleh... Photo jap eekk..conection bengong.. :P

6 comments:

mr kato said...

mana gambarnyer... nama jer satyam... tapi conection hampeh hahahha ..... ko balik sabtu ke jumaat .... kalo jumaat sempat la singgah jahang.... bawak jer AS tu skali.... bagi dier tido dalam kete hahahah

Mr Tenga's said...

sabtu kot.. sabtu mlm kita g jahang la... ok tak.. berdua pun ok.. lepak atas jambatan... sbb aku maybe sampai sabtu dlm kul 8 kot.. sbb nak g johor dulu.. ada kenduri kawin...

~~Noli said...

connection kat cni bkn stkat bengong tapi jugak bangang dn sewaktu dgnnye..

p/s::wessss mana tengas bakar?????!!!!!

a s h a . a l a n g said...

haha..mengong2, bejanggut tgu upload gambo uhuk

Am_7riel said...

oit oit..praveen tgk blog korang,jgn kutuk2...hahah.tengas tengas,bwk balik umah haram xde...ish ish

mr kato said...

nak bawak balik camana .... kl sungai kuning banyak la.... hahahah ... penuh ikan DBI jer huhuhuh .....